بیزینس کوچ شخصی است که در کسب و کارتان معجزه میکند در این مقاله بصورت کامل بیزینس کوچ کیست و چگونه بیزینس کوچ بگیریم صحبت کردیم
بیزینس کوچ کیست یا بیزینس کوچ چیست
بیزینس کوچ یک شخص است که مهارت بیزینس کوچینگ را دارد و میتواند برایتان کمک کند که بتوانید سریع کسب و کارتان رشد کند و به اهداف مالی کسب و کارتان برسید
بیزینس کوچ مشاور است؟
برخی از افراد بر این باورند که بیزینس کوچ مشاور یا منتور است یا مواردی از این قبیل، ولی این باور کاملا اشتباه است، بیزینس کوچ شخصی است که راهکار و روش های رشد را از خود شما درمیاورد یعنی بیزینس کوچ هیچ مشاورهای به شما نمیدهد فقط با ابزار های که دارد مثل سوالات کوچینگی میتواند از ذهن شما روش ها را بیابد و به شما بگوید تا بتوانید استفاده کنید برای رشد کسب و کارتان.
مزیت های بیزینس کوچ
کوچ کسب و کار یا همان بیزینس کوچ مزیت های زیادی را دارد که میتوان به یکی از پر قدرا ترین آن ها اشاره کرد که آن هم این است که درصد نتیجه گیری شما با مهارت بیزینس کوچینگ یا یک بیزینس کوچ به ۹۹/۸ درصد میرسد یعنی از جلسه کوچینگ یا از مهارت بیزینس کوچینگ نتیجه فوقالعادهای میگیرید، این آمار برتری این مهارت جدید نسبت به تمامی موارد مثل مشاوره، منتورینگ و… است
بیزینس کوچ چه مهارت های دارد
بیزینس کوچ در کل برای جلسه کوچینگ به 2 مهارت و دانش نیاز دارد 1- دانش و مهارت کسب و کار 2- دانش و مهارت کوچینگ، که مهارت بیزینس کوچینگ از این دو مهارت تشکیل شده است.
منظور از کوچ کردن و کوچی در مهارت کوچینگ چیست
از این به بعد به دو واژهای میرسیم به اسم کوچ کردن و کوچی که معنی کوچ کردن این است که آن بیزینس کوچ وارد کسب و کار شما میشود و جلسه را شروع میکند و تا پایان جلسه میگوییم در حال کوچ شدن یا بیزینس کوچ در حال کوچ کردن است و کلمه دومی که استفاده میشود کوچی است که منظور از کوچی همان کسب و کار یا شخص صاحب کسب و کار است که به عنوان مراجعه کننده شناخته میشود یعنی کوچی همان مراجعه کننده برای کوچ شدن است.
معایب گرفتن بیزینس کوچ
یکی از معایب بزرگ بیزینس کوچ این است که نمیتواند 7 روز و 24 ساعت در خدمت کوچ کردن کسب و کار شما باشد و معایب دیگر بیزینس کوچ گرفتن این است که بیزینس کوچ برای هر ساعت جلسه کوچ حدودا مبلغی شروعی از 800 هزار تومن ( برای یک کوچ که حدود 2 سال است شروع کرده ) دریافت میکند و هر چقدر مهارت و دانشاش در دانش و مهارت کسب و کار و کوچینگ بیشتر باشد این مبلغ بیشتر خواهد شد ولی اگر که شما کوچ کسب و کارتان شوید محدودیت زمانی و دغدغه مالی زیاد هم از بین میرود.
نحوه شناسایی بیزینس کوچ حرفهای
لازمه برای شناسایی یک کوچ حرفهای و کاربلد این است که ابتدا خودتان مهارت بیزینس کوچینگ را بدست آورید و بعد از آن بیزینس کوچ برای کوچ کردن کسب و کارتان بگیرید تا بتوانید کارایی کوچ را بفهمید تا صحیح ترین کوچ را برای بیزینس خود بگیرید.
پیشنهاد ما برای صاحبین کسب و کار
به عنوان برند استاد کوچ و موارد و تجربه از بیزینس کوچ و صاحبین کسب و کاری که خودشان مهارت بیزینس کوچینگ را بدست آوردهاند، این است که بیشترین نتیجه و رشد با یادگیری صاحب کسب و کار صورت میگیرید و مدیر یا صاحب کسب و کار میتواند بدونه محدودیت زمانی و مالی برای رشد کسب و کار خود از این مهارت استفاده کند.
برای شروع میتوانید از دوره بیزینس کوچینگ استفاده کنید یا برای آشنایی بیشتر با این مهارت به مقاله بیزینس کوچینگ مراجعه کنید.
جمع بندی
بیزینس کوچ میتواند برای تمامی کسب و کار ها مفید باشد ولی معایبی هم دارد و بهتر است خودتان این مهارت را بصورت دائمی به دست آورید.